Corio Center is een modern winkelcentrum gelegen in het hart van de stad. Het werd vernoemd naar de vroegere Romeinse nederzetting Coriovallum waar de plaats Heerlen tegenwoordig ligt. Het winkelcentrum biedt een breed scala aan winkels, restaurants en recreatieve activiteiten voor zowel bewoners als toeristen.

Met meer dan 20 verschillende winkels is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar kleding, elektronica, schoenen of accessoires, je zult het hier allemaal vinden.

Als je even wilt ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd, zijn er diverse restaurants en cafés in het winkelcentrum. Of je nu houdt van een snelle hap of liever uitgebreid wenst te lunchen, er zijn opties voor elke smaak en elk budget.

Het winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers die met de auto komen. Daarnaast organiseert Corio Center regelmatig speciale evenementen en acties, zodat je altijd iets nieuws en spannends kunt verwachten tijdens een bezoek.

Of je nu wilt winkelen, eten of gewoon wilt ontspannen, het Corio Center is de ideale bestemming. Kom langs en ontdek zelf wat het te bieden heeft!

 

Corio Center

Corio Center bestaat uit 15.000 m² winkeloppervlakte, 61 woningen en een parkeergarage (Q-Park) met 550 plaatsen. Het winkelcentrum bestaat uit twee verdiepingen. Er zijn drie ingangen: Saroleastraat, Honingmannstraat en Stationstraat. 

Corio Center staat op de plek waar tot 1985 het (voormalige) hoofdkantoor van de Staatsmijnen stond. Het winkelcentrum werd ontworpen door Arno Meijs Architecten en opende zijn deuren in maart 1998.

bron: Wikipedia