VERBOUWING

Vanaf halverwege september gaan we aan de slag met de vernieuwing van het winkelcentrum. We beginnen met het opknappen van de passage vanaf de Stationstraat. Daarna zullen de andere passages en het atrium worden aangepakt, evenals de toiletten die een compleet nieuwe look zullen krijgen.

Met het gebruik van lichte kleuren en mooie houttinten zal het winkelcentrum een ingrijpende transformatie ondergaan.

We zijn enthousiast over de aanstaande veranderingen en kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in ons vernieuwde winkelcentrum.

Gedurende de verbouwing blijven alle winkels normaal bereikbaar en we zullen jullie via bewegwijzering op de hoogte houden van eventuele alternatieve looproutes.

Zodra de interne renovatie is voltooid, hopen we dat ook de buitenkant van het winkelcentrum een frisse uitstraling krijgt.

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

25 september 2023
Na het verwijderen van het plafond in de Foodstreet zullen we binnenkort beginnen met de bouwkundige en technische aanpassingen. Zodra deze zijn afgerond, zal de schilder aan zijn werk beginnen. Na een korte onderbreking vanwege de drukte rond Sinterklaas- en Kerstinkopen, zullen de werkzaamheden begin januari weer worden hervat, en zal de Foodstreet een geheel nieuwe uitstraling krijgen.