Berichten

Sinterklaasfeest

Hoor wie klopt daar... Het is weer de mooiste tijd van het jaar. We hebben samen met de Sint een mooi Sinterklaasfeest samengesteld. Boordevol leuke (gratis) activiteiten voor het hele gezin. Je bent van harte welkom in Corio Center. 

Kidsweekend

Een heel WEEKEND vol gratis activiteiten voor KIDS! Een grote speeltuin in het centrum van Heerlen? Hoe cool is dat!? Kom gezellig naar de kinderboerderij, spring op de grote springkussens, laat je schminken, dans, fiets, geniet! Er is volop te doen en beleven in de...

CorioTropical

CORIOTROPICAL Zet donderdag 28 juli a.s. alvast in je agenda, want dan kom je helemaal in de tropische sferen tijdens CorioTropical. Deze braderie is een begrip in de regio. De markt is geopend van 11u tot 21u. Gratis entree.  

Openingstijden tijdens Corona lockdown

Tijdens de lockdown zijn de niet-essentiele winkels tot uiterlijk 17u00 geopend. De essentiele winkels mogen tot 20u00 geopend zijn. De horeca is helaas nog niet geopend, anders dan om af te halen. De verwachting is dat dit op korte termijn wel weer het geval zal...

Happy Halloween

Happy Halloween... lekker griezelen in Corio Center. Laat je verrassen in de Mystery boxen, griezel en versier je eigen pompoen. Gratis activiteit voor kinderen.

Pokemon dagen

Kom gezellig naar de Pokemon dagen in Corio Center. Je kunt Pokeballs versieren, je Pokemon of Pokemonkaart ontwerpen en je kaarten ruilen op de ruilmiddag. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Ook is het Speelparadijs op deze dagen geopend.